Image

Image
01

KONTORSTÄDNING

Företagsstädning

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder. Städningen kan utföras alla dagar i veckan både på dag - och kvällstid. Vi är flexibla och anpassar oss efter kundernas behov och önskemål. När du anlitar Webett får du alltid samma städare och kontaktperson.

Image
02

TRAPPSTÄDNING

Företagsstädning

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage. Med Dagat Städservice får du alltid en prisvärd, professionell och noggrann städning av trapphuset. Om du har frågor kring vår städning av fastigheter eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss.

Image
03

BUTIKSSTÄDNING

Företagsstädning

En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken. En ren och fräsch butik ökar konkurrenskraften och gör att kunderna gärna kommer tillbaka. Vi utför all slags butiksstädning. Vi butiksstädar hos små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande. Du väljer själv hur ofta och i vilken omfattning det behöver städas.

KONTAKTA OSS