Image

VILKA VI ÄR

Om Företaget

På Dagat Städservice är vi proffs på städning i alla dess former. Vi är uppstickaren på den svenska marknaden för hemstädning och utför idag många städuppdrag varje månad. Vi städar också ett antal kontor i Stockholm. Din trygghet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när våra anställda finns på plats i ditt hem.

Det är ett förtroende som vi tar på stort allvar och vi har beprövade säkerhetsrutiner på plats för att hantera bland annat nycklar, dörr- och larmkoder. Beroende på det specifika kunduppdraget kan våra medarbetare arbeta enskilt eller som team.


Jobba Hos Oss

Ett fritt och roligt arbete! Vi tror att ett jobb är precis som ett förhållande: det fungerar bara när båda parter är lika engagerade. Att arbeta hos Dagat Städservice är både roligt och utvecklande. Här nedan kan du läsa lite mer om vad det innebär att arbeta hos oss. På Dagat Städservice ser vi till att du får rätt förutsättningar för att utvecklas både i din yrkeskunskap, med fördjupad städteori och nya tekniker, samt för att utvecklas vidare i din yrkesroll.


Försäkring

Dagat Städservice innehar F-skattsedel och har Allriskförsäkring hos If Skadeförsäkring AB.

Höga Krav

Beroende på det specifika kunduppdraget kan våra medarbetare arbeta enskilt eller som team. Att kombinera ett bra priser till varje kund och samtidigt ha en hög servicenivå ställer höga krav på oss varje dag.


Vårt Mål

Vårt mål är att vårt arbete ska påverka våra kunders hem eller arbetsdagar så lite som möjligt i alla lägen. Vi håller alltid ordning, är aktsamma om de miljöer vi arbetar i och lämnar alltid ifrån oss en ren arbetsplats och ett rent hem.

Nöjd Kund-Garanti

Vi lämnar nöjd kund-garanti vilket innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med städresultatet, kontakta oss inom 24 timmar så försöker vi lösa problemet gemensamt. För oss är det superviktigt att du är 100 % nöjd varje gång.

Miljöpolicy

Att ständigt verka för att förbättra vårt miljöarbete för att skona natur och miljö genom att arbeta med miljövänliga medel, organisera transporter, sortera våra avfall och kräva det samma av våra underleverantörer. All vår verksamhet ska präglas av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas.

Lyhördhet

Att förstå våra kunders önskemål och behov är avgörande i vårt arbete. Det gör att vi kan leverera både kostnadseffektiva och smarta lösningar med hög kvalitet och en personlig anpassning.

Respekt

Våra städuppdrag utförs alltid med en grundläggande respekt för våra kunder, våra kunders hem och våra medarbetare. Vi tror på den gyllene regeln ”behandla andra såsom du själv vill bli behandlad”.

KONTAKTA OSS