Image

Image
01

HEMSTÄDNING

Veckostädning

För oss på DAGAT städservice är kunden väldigt viktig. Ingen städning är den andra lik, då är det kunden som bestämmer vilka tjänster de vill att vi utför. Den hemstädning som vi utför varje eller varannan vecka kallar vi för veckostädning. Vi börjar med ett hembesök där vi tillsammans med er går igenom vilken städhjälp som behövs i just din bostad.

Checklista Hemstädning
Image
02

FLYTTSTÄDNING

Flyttstäd med garanti

Att flytta från en bostad till en annan är en tids - och energikrävande process. Flyttstädning omfattar flera tidskrävande och jobbiga moment och måste utföras korrekt för att värden eller köparen ska bli nöjd. Spara dina krafter till själva flytten och låt oss flyttstäda hos dig! Här räknar du enkelt ut vad just din flyttstädning kostar. Du kan när som helst backa i formuläret eller avbryta din förfrågan.

Checklista Flyttstädning
Image
03

EXTRASTÄDNING

Om du behöver extra rengöring

Extrastädning är en tjänst som gör ditt hem till det boendet som du alltid har drömt om. Extrastädningen kan omfatta sysslor som du inte kan eller orkar ta tag. Detta gör vi åt dig. Tjänsten utförs vid enstaka tillfällen och kräver inte något abonnemang. Denna städningsform är helt anpassad efter kundens behov och önskemål.

Image
04

STORSTÄDNING

Städ med garanti

Ibland mår hemmet bra av en riktigt grundlig storstädning. Känslan av att komma hem till ett skinande rent och väldoftande hem är oslagbar. Fräscha ytor, inget damm ovanpå garderober och ett blänkande rent badrum. Balsam för själen tycker vi. Vi utför storstädning i hela Stockholms län. Du kan boka storstädning av ditt hem vid ett enstaka tillfälle eller återkommande under året.

Om du har frågor kring våra tjänster eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på fönsterputsning är du varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret eller ringa vår kundservice.

Image
05

FÖNSTERPUTS

Fönsterputs med garanti

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi. Rena fönster släpper in mer ljus och förbättrar miljön och känslan av välbefinnande hemma eller på arbetsplatsen. Vi erbjuder fönsterputsning för dig som vill skapa en skön känsla för dig och alla som vistas i ditt hem eller på din arbetsplats.

Om du har frågor kring våra tjänster eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på fönsterputsning är du varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret eller ringa vår kundservice.

MED KUNDEN I CENTRUM

För oss på DAGAT städservice är kunden väldigt viktig. Ingen städning är den andra lik, då är det kunden som bestämmer vilka tjänster de vill att vi utför.

Image
Sommarställestädning

vi kommer med egen bil och städutrustning upp till 150 km (kostnad för resa tillkommer).

Image
Strykning / Tvätt:
  • skjortor, kläder, sängkläder
  • kan vika tvätt, kan hänga tvätt

KONTAKTA OSS